Logo Helder & van Pas

Periode: aug. 2020 tot heden

Helder & van Pas is een collectief van ervaren adviseurs.
Als adviesbureau is Helder & van Pas gespecialiseerd in de branches Kinderopvang, Onderwijs en Peuterspeelzaalwerk. Helder & van Pas inspireerd, verbind en versterkt zijn partners in hun eigen ontwikkeling èn samenwerking.

Helder & van Pas verzorgt dagworkshops alsmede meerdaagse scholingen en incompany trainingen. Ze maken gebruik van het scholingsmodel waarbij Kennen, kunnen en doen centraal staan! Meer informatie over Helder & van Pas

Helder & van Pas mag ik als Social Media Adviseur begeleiden in het opstellen van een passende Social Media Strategie met de bijbehorende Contentstrategie en Contentkalender. Wat zorgt voor meer zichtbaarheid op de social mediakanalen die aansluiten bij de doelgroep van Helder & van Pas.

Door de inzet van social media voor marketing en communicatie wil Helder & van Pas zichtbaarheid, interactie en bereik realiseren. Samen streven we ernaar om impact te realiseren met de onderwerpen waarmee Helder & van Pas zich als kennisorganisatie positioneert.

Daarnaast ondersteun ik Helder & van Pas in de rol van Business Informatie Manager met het zoeken van een passende online leeromgeving. Met als doel het opleveren van een helder document waarop Helder & van Pas een beslissing kan nemen welk tool/aanbieder men wil gebruiken die voorziet in de eisen en wensen die vooraf zijn vastgesteld.

Aanbeveling

Mirjam heeft ons in 2020 geholpen met het opstellen van een content- en social media strategie voor Helder & van Pas.
Tevens hebben we met Mirjam de mogelijkheden van online leeromgevingen onderzocht.
Het was een prettige, constructieve samenwerking, waarbij we samen mooie stappen hebben kunnen zetten om de ‘digitale wereld’ van Helder & van Pas verder uit te bouwen.

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

15 augustus 2020