Social Media & Online Marketing

Wil je het meeste uit je website halen?

Als jouw website staat, goed wordt onderhouden en regelmatig wordt voorzien van nieuwe content.
Dan wordt het tijd om (nieuwe) klanten naar je website te trekken.

Door jouw social media op een onderscheidende en doelgerichte wijze voor je bedrijf inzetten!

Zoek je iemand die het hele proces rondom social media voor jouw bedrijf kan coördineren en aansturen?

Ontbreekt bij de inzet van social media nog de samenhang en is er nog geen concrete social media strategie?
Weet jij niet wat social media voor jouw bedrijf kan opleveren?

Dan help ik je graag verder!

Ik zet een professionele social media strategie voor jouw bedrijf op en beantwoordt al je vragen op het gebied van social media.

Mijn doel is, ervoor zorgen dat jij als ondernemer met een gerust hart jouw social media kan uitbesteden, zodat jij je kunt focussen op taken die er voor jou echt toe doen.

Vaak lukt dit niet omdat je to do lijst eindeloos lang is of omdat er binnen het bedrijf chaos is waardoor er onvoldoende tijd is om social posts te bedenken, uit te werken en te publiceren.

Social Media Diensten

Blog Social media strategie

Social media strategie

Het bepalen van een strategie is de eerste stap die je zet voordat je vol enthousiasme berichten gaat plaatsen op social media.

Een onderscheidende social media strategie is cruciaal voor het succes van jouw social media.

Ik schrijf samen met jouw een social media strategie waarin wordt beschreven hoe social media effectief bijdraagt aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Ook bepalen we welke doelgroep we willen bereiken, middels welke kanalen en welke content we daarvoor het beste kunnen gebruiken.

Social media advies

Social media advies

Er vinden constant veranderingen plaats op social media en het is belangrijk om daarin mee te veranderen.

Zoek je iemand die het gehele proces rondom social media voor jouw bedrijf kan coördineren, aansturen, analyseren, evalueren en waar nodig kan bijsturen?

Ik ben hier dagelijks mee bezig en ik kan een perfect social media advies geven, zodat je altijd onderscheidend en up-to-date bent.

Jij geeft je wensen aan, ik geef je social media advies en samen komen we tot de beste inplementatie van social media.

i-Loyal Social Media Beheer

Social media beheer

Het beheren van social media kan soms een tijdrovende klus zijn. Door het uitbesteden van jouw social media, ontzorg ik jou op een vakkuncige manier. Ik voorzie jouw profielen van inhoud (content) en zorg voor interactie met je doelgroep.

Door mijn kennis en ervaring, plaats ik de juiste berichten, op het juiste moment.

En indien gewenst biedt ik je ondersteuning bij content creactie en realiseren we samen een bruikbare en overzichtelijke social media contentklander.

Online Marketing

Ik kan je ondersteunen bij het promoten van je product of dienst via het internet. Met als doel (nieuwe) klanten aan te trekken, zodat ze uiteindelijk jouw producten of diensten zullen afnemen. 

Heb je binnenkort een actie of campagne die je online wil promoten of wil je meer naamsbekendheid?

Met advertenties op social media zijn geïnteresseerden met één klik op je website of heb je direct interactie. Daarnaast is het relatief goedkoop, zeer gericht en heb je een groot bereik!

Je kunt je online marketing natuurlijk ook uitbesteden. Ik kan je ondersteunen op het gebied van marketing, afgestemd op jouw bedrijf en wensen. Zo kun jij je richten op andere zaken.

i-Loyal Online Marketing

Prijzen & Uren
Social Media en Online Marketing

Wat is het uurtarief ?

Mijn uurtarief is 50 euro per uur (excl. btw). Daarvoor help ik je graag met het uitvoeren van jouw Social Media en Online Marketing. Van Google Ads tot ActiveCampaign en van het bouwen van een landingspagina tot het plaatsen van content en adverteren op Social Media.

Hoeveel uren heb je nodig?

Een lastige vraag. Wil je alles uitbesteden? Of wil je slechts een paar zaken bij mij neerleggen? Ben je een klein lokaal bedrijf of een grote multinational? Wat voor kansen liggen er? Wat doet jouw concurrentie? Doe je nu al veel aan online marketing? 

Mijn advies is om eerst klein te beginnen, bijvoorbeeld 4 tot 8 uur per maand. Opschalen kan altijd.

Om je een beeld te geven: het gemiddelde ligt rond de 10 uur per maand (wat neerkomt op circa 500 euro, in het geval van i-Loyal). Boven de 50 uur per maand is het zinvol om een eigen online marketeer in dienst te nemen.

Actuele blog berichten Social Media & Online Marketing

Wat is een inhaakkalender? & 5 tips om succesvol in te haken!

Wat is een inhaakkalender? & 5 tips om succesvol in te haken!

Een inhaakkalender is een kalender waarop alle speciale dagen van het jaar staan. Dit kunnen feestdagen, vakanties, de dag van…, de week van…. etc. zijn. Met zo'n inhaakkalender kan je makkelijker en succesvol inhaken op speciale gebeurtenissen. Waarom gebruik maken...

Lees meer
In 7 stappen een ijzersterk social media strategie

In 7 stappen een ijzersterk social media strategie

Social media inzetten voor jouw bedrijf Voordat je begint met het inzetten van social media voor jouw bedrijf is het van groot belang dat er eerst wordt nagegaan waaraan de inzet van social media moet gaan bijdragen. Een social media strategie is hierbij geen...

Lees meer