Delen is het nieuwe vermenigvuldigen

Ik neem je graag mee in mijn reis naar Technisch VA.

In 2014 begon mijn ondernemersavontuur als functioneel beheerder voor kleinere kinderopvangorganisaties. Dit deed ik naast mijn werk in loondienst als Informatie-/Projectmanager ICT.

Al snel wisten mensen mij te vinden en het voelt als erkenning voor mijn werk en inzet. Daar ben ik best trots op. Vervolgens werd ik met mijn kennis steeds vaker een vraagbaak voor anderen.

Daarom besloot ik in 2020 om volledig te stoppen met mijn baan in loondienst. Ik wilde simpelweg mijn eigen tijd kunnen indelen, niet meer hoeven reizen en achter de bedrijfsbeslissingen kunnen staan.

In 2014 had ik al eens gelezen over de term Virtual Assistant. En dat heeft mij eigenlijk nooit losgelaten. Met de stap naar een eigen onderneming als VA, kan ik veelzijdig werk doen. Kan ik mijn expertise en mijn kennis die ik heb opgedaan in loondienst en in mijn HBO-opleiding inzetten. En meer…, want ik ben nog volop in ontwikkeling! Ik ben vanaf het begin offline en online cursussen gaan volgen om meer te leren over het opzetten en verbeteren van een online bedrijf.

En waar veel ondernemers opzien tegen het technische gedeelte achter de website en de programma’s, ben ik mij juist steeds meer gaan verdiepen in al die fantastische technische mogelijkheden van een online bedrijf.

Mijn expertise zet ik het liefst in voor enthousiaste ondernemers met een duidelijke missie en visie. Die willen groeien met hun onderneming en altijd op zoek zijn naar nieuwe kansen, verbeteringen en innovaties. Ik laat deze ondernemers hun dromen waarmaken door hun zichtbaarheid te verbeteren via hun website en sociale mediakanalen en door het efficiënt inzetten en onderhouden van onlineapplicaties. Zodat zij zich bezig kunnen houden met hun eigen corebusiness. Waardoor ze hun bedrijf zien groeien zonder dat het ze meer tijd kost.

Starten als zelfstandige heeft gemaakt dat ik veel meer voel dat ik leef, dat ik iets kan betekenen en van waarde ben. Ik heb gezaaid en nu mag ik oogsten. Ik mag nu zelf creëren, mijn hart volgen en verantwoordelijkheid nemen als het in de soep loopt. Maar vooral ook alle eer opstrijken als dingen goed gaan, grootse plannen maken én heel veel mensen helpen. Ik geniet er elke dag van!

Ik heb geen moment spijt gehad van deze beslissing.
Ging het mij allemaal soepel af? Zeker niet! Maar gaande weg heb ik veel geleerd en ben ik enorm gegroeid naar waar ik nu sta.

Ik geloof dat je business mooier en meer succesvol wordt als jij je kunt bezighouden met hetgeen je het liefste doet.

Voor mij is dat jou ondersteunen bij je technische werkzaamheden binnen jouw bedrijf.
Zodat jij tijd en ruimte krijg voor je passie.


Delen is het nieuwe vermenigvuldigen